Voor studenten

Wie wij zijn en waar we voor staan

Contact opnemen

Klaar voor een mooie toekomst?

Bij SAB Opleiding krijg je de kans om je te ontwikkelen binnen een sector die zeker niet stilstaat. Omdat we te maken hebben met een tekort aan goed opgeleide specialisten zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. Daarom heb jij na je opleiding een grote kans op een baan. Ben je helemaal klaar om samen met ons de uitdaging aan te gaan? Bekijk dan hieronder onze opleidingen.

Onze opleidingen

Meld je hier aan

Wat wij belangrijk vinden

Als ervaren opleider geven wij je de volgende garantie: wij maken waar wat we zeggen. Wij zijn er voor je wanneer je ons nodig hebt en geven je alles wat je nodig hebt om een fantastische werktoekomst tegemoet te gaan. Daarom regelen wij alles; van lesboeken tot alle praktijk- en theorielessen. Ook de examens en de bekwaamheidsproeven worden door ons geregeld en afgenomen. Daarnaast overleggen we samen regelmatig over de voortgang van jouw opleiding. Dit hoort namelijk bij de persoonlijke begeleiding die we bieden. We verwachten van jou dat je betrokken én gemotiveerd bent. Dan weten we zeker dat je bij ons gaat slagen!

Kom bij ons langs

Weet je nog niet welke opleiding bij je past of wil je graag nog wat meer informatie? Dan raden we je aan om bij ons langs te komen in ons eigen opleidingscentrum. Dan kun je meelopen tijdens een opleidingsdag, om zo een goede indruk te krijgen van wat wij doen. Daarna heb je gegarandeerd alle informatie die je nodig hebt om een goede beslissing te kunnen maken.